shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Sport și Suport pentru Ucraina

ccj-ucraina
Centrul de Copii și Juniori al SC Oțelul Galați și-a deschis brațele către copiii din Ucraina și la grupele de inițiere se antrenează de la începutul conflictului mai mulți copii din țara vecină, în cadrul programului „Sport și Suport pentru Ucraina”. Aceștia beneficiează de echipament și antrenamente gratuite, dar și de toată atenția antrenorilor noștri din cadrul centrului.

Această acțiune poate avea un impact pozitiv asupra comunitatii locale, deoarece poate imbunatati relatia dintre Romania si Ucraina, si poate contribui la promovarea unui climat de intelegere si colaborare intre cele doua tari. De asemenea, acesta poate servi si ca exemplu de buna practica pentru alte organizatii, incurajandu-le sa ofere sprijin si ajutor in situatii similare.

Este important ca astfel de initiative sa fie promovate si sa fie sprijinite de comunitatea locala si de autoritatile locale, pentru a se asigura ca acestea pot continua si a se extinde la un numar mai mare de copii afectati de conflictul din Ucraina.