shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Spre grupele Cupei României

SC Oțelul Galați joacă astăzi în play-off-ul Cupei României cu formația de Liga 3 ACS FC Bacău, partidă programată pe terenul adversarului din eșalonul inferior. Meciul de la Bacău va începe la ora 17.30 și va fi transmis online de platforma FRF.tv.

Prezenți anul trecut, ca echipă de Liga 2, în grupele Cupei României, nou format care oferă șansa unui supliment de partide cu miză, oțelarii își doresc să repete experiența. Poate mai mult decât atât, mai ales că între timp statutul li s-a schimbat. În calea formației noastre se află un nume cu tradiție al fotbalului românesc, FC Bacău, grupare aflată momentan în cea de-a treia divizie, dar cu aspirații mari.

Cupa României nu ne încurcă, echipa este pregătită, nu îmi fac probleme. Trebuie să ne calificăm în grupe”, a declarat antrenorul Dorinel Munteanu înaintea acestei deplasări.

Jocul ASC FC Bacău – SC Oțelul Galați este programat la ora 17.30, la Baza Sportivă FC Bacău din localitatea Ruși-Ciutea aflată la periferia reședinței de județ și va fi transmis live pe platforma FRF.tv.