shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

STADION

Foto: Iulia Kelt
Foto: Iulia Kelt

Stadion: Siderurgistul

Adresă: Strada Cloșca, nr. 2-3, Galați

Capacitate: 5.000 locuri

Dimensiune teren: 105 x 68 m.

Stadionul “Siderurgistul” este casa de împrumut a Suporter Club Oţelul Galaţi. “Arena de peste râpă” a fost construită la începutul anilor 2000 de către Combinatul Siderurgic ArcelorMittal şi face parte dintr-un amplu complex, ce mai cuprinde: o sală polivalentă, terenuri de tenis de câmp şi minifotbal, birouri, etc. Stadionul are o capacitate de 5000 de locuri, toate pe scaune, colorate tradiţional în roşu, alb şi albastru. Suprafaţa de joc sintetică a beneficiat de o schimbare recentă a covorului de iarbă artificială şi găzduieşte numeroase echipe de juniori şi seniori. Arena este omologată chiar şi pentru partide de Liga a III-a şi beneficiază inclusiv de o mini-nocturnă, folosită în special pentru antrenamente.

Principiile Suporter Club Oțelul Galați

 

Clubul este condus de suporteri

Clubul va fi organizat pe principiul socios, toţi membrii cotizanti având putere egală în Adunarea Generală, care va vota toate deciziile importante din club. Adunarea Generală votează conducerea clubului şi statutul acestuia, plus restul deciziilor importante. Conducerea clubului trebuie să fie apolitică, iar in momentul în care unul din cei ce vor conduce clubul alege sa se implice în politică, trebuie sa işi dea demisia sau va fi demis automat.

Unitate între suporteri

Destul am stat separaţi, trebuie să învăţăm că puterea stă în numărul cât mai mare de suporteri implicaţi în proiect. Fiecare grupare de suporteri şi fiecare suporter în parte trebuie să înveţe să conlucreze cu ceilalţi. Trebuie să învăţăm să lăsăm de la noi de dragul Oţelului

Deciziile sunt luate de Adunarea Generală

Adunarea Generala va fi compusă din toţi membrii cotizanţi. Aceşti membri votează un preşedinte şi un Consiliu Director, ce vor asigura conducerea pe o perioadă stabilită de statut. Cei din Consiliu Director vor fi răspunzători împreună pentru acțiunile lor în fața membrilor asociați cotizanți.

Transparenţă totală

Suporterii vor fi informaţi atât în ceea ce priveşte deciziile luate de organele de conducere, dar şi în ceea ce priveşte veniturile intrate în conturile clubului şi cheltuielile făcute. Membrii cotizanți vor fi informați prin e-mail referitor la deciziile luate de Consiliul Director la sedințele săptămânale.

Banii obţinuţi sunt reinvestiți în club

Veniturile Suporter Club Otelul Galati provenite din sponsorizări, cotizații anuale, donații, etc. vor fi folosite strict pentru funcționarea clubului. Nimeni nu va putea sustrage bani din conturile clubului indiferent de poziţia ocupată în club.