shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Start gri de campionat pentru oțelari: 0-1 la Rm. Sărat

neagu1

SC Oțelul Galați a debutat cu un eșec în noul sezon al Ligii 3, după ce a cedat, scor 0-1 (0-0), pe terenul formației CSM Rm. Sărat. Partida a fost controlată în mare parte de oțelari, aceștia având inițiativa ofensivă, dar nu a reușit să străpungă apărarea adversă, irosind ocazii prin Marius Matei – cap de 6 metri scos în extremis de portar, Bogdan Gavrilă – serie de driblinguri încheiată cu un posibil fault în careu, Ionuț Neagu – șut frumos de la marginea careului, deviat de un fundaș advers pe lângă vinclu și Alin Nica – acțiune individuală în flancul stâng, pătrundere în careu și șut scos de portarul advers. Singurul gol al partidei a fost reușit de jucătorul gazdelor Mădălin Socol, în minutul 85, în urma unui contraatac.

gavrila2

Antrenorul Petre Grigoraș a trimis în teren următoarea formulă: Dinu – Stancu, Sîrghi, Ghiocel (cpt), Popescu – Iani, Cireș, Neagu – Gavrilă, Matei, Petrache. Au mai evoluat: Ursu, Ghinea, Dobre, Nica și Cîrjan.

Următorul joc al oțelarilor este programat pe teren propriu, în compania formației Avântul Valea Mărului, în etapa 2 a Ligii 3, seria 2. Partida va avea loc sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.

Rezultatele Etapei 1

Sportul Chiscani – Sporting Lieşti 2-5
Ionuț Huțu (67), Cristian Pascu (76) / Marius Manea (43), Andrei Mihu (58), George Dănăilă (61), Bogdan Zărnescu (63), Adrian Grigoraș (72)
CSM Râmnicu Sărat – SC Oţelul Galaţi  1-0
Mădălin Socol (80)
Avântul Valea Mărului – Dacia Unirea Brăila 0-3
Narcis Ioniță (50), Patrick Petre (65), Cosmin Zamfir (76)
Viitorul Ianca – CSM Bacău 2-0
Alin Radu (19), Marius Dima (90+2)
CSM Focşani – CS Făurei 4-1
Mihai Negoiță (45+1), Alexandru Taciuc (81), Valentin Ghenovici (82), Sergiu Jurj (88) / Beniamin Micu (45)