shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Start pregătirilor pentru noul sezon

SC Oțelul Galați a încheiat astăzi scurta vacanță de vară, managerul tehnic Dorinel Munteanu și staff-ul său conducând prima ședință de pregătire pe noul sezon. A fost doar o ședință restrânsă, din lotul de jucători lipsind mai bine de jumătate dintre componenți.

În prezența a zeci de suporteri entuziaști, roș-alb-albaștrii au efectuat primele alergări pentru stagiunea 2024-2025 a Superligii, însă tehnicianul Oțelului a avut sub comanda sa doar o parte din lotul cu care va ataca noul sezon. Au lipsit toți jucătorii străini, cu excepția bulgarului Milen Zhelev, însă și unii dintre românii care vor face parte din gruparea oțelară. Până sâmbătă, când se așteaptă ca la Galați să sosească și ceilalți elevi ai lui Dorinel Munteanu, cei prezenți se vor antrena la baza sportivă Oțelul, pentru ca duminică, 9 iunie, lotul să fie deplasat la Vatra Dornei pentru primul cantonament al verii.

Oțelarii se vor pregăti la munte până pe 20 iunie, pentru ca în perioada 23 iunie – 4/5 iulie să meargă într-un stagiu organizat în Austria, acolo unde vor susține și meciuri de verificare.

În zilele următoare, vom anunța și primii jucători nou-veniți la Oțelul, însă lotul va fi completat și pe parcursul celor două stagii de pregătire.