shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Stelbo Mob Design, alături de SC Oțelul Galați

stelbo-mob

Legenda Oțelului, Stelian Bordieanu, pe lângă sprijinul pe care îl acordă din postura de antrenor al echipei, a decis să sprijine și din punct de vedere financiar activitatea clubului nostru.

Astfel, compania pe care o administrează, Stelbo Mob Design a devenit partenerul oficial al SC Oțelul Galați, aceasta redirecționând, conform Condului Fiscal, 20% din impozitul pe profit, în limita a 3 la mie din cifra de afaceri. Potrivit prevederilor în vigoare, Declarația 101 se completează anual de către plătitorii de impozit pe profit.

Stelbo Mob Design este un magazin de mobilă recunoscut pe plan local pentru calitatea produselor oferite. Stelbo Mob Design comercializează o gamă largă de piese de mobilier la prețuri accesibile și vă oferă consultanță permanentă în alegerea celor mai potrivite produse pentru dumneavoastră. Showroom-ul Stelbo Mob Design se află situat pe Str. Brăilei, nr. 188, Bloc A6 parter, vis a vis de Spitalul Județean „Sf. Apostol Andrei”, iar pentru mai multe detalii puteți contacta telefonic la 0748 119 112.

Stelbo Mob Design devine partener al proiectului SC Oţelul Galaţi, alături de Euromobila, Family Grill, Diotech, Intermedia, InstalExpert și UVSAR. Tuturor le mulţumim pentru implicare şi sperăm ca exemplul lor să fie urmat şi de alţi parteneri.