shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Stelian Bordieanu: „Avem nevoie de sprijinul fanilor”

bordieanus

Antrenorul SC Oțelul Galați, Stelian Bordieanu, a prefațat partida de mâine seară, în care oțelarii trebuie să remonteze scorul de 1-0 în favoarea oaspeților înregistrat în jocul tur. Tehnicianul gălățean consideră că atitudinea va fi factorul care poate înclina balanța în favoarea jucătorilor pe care îi antrenează, dar și suportul fanilor poate cântări decisiv în desfășurarea meciului.

Băieții sunt motivați, am făcut pași importanți până în acest moment, dar acum avem cel mai important pas și anume să câștigăm meciul la o diferență care să ne permită promovarea în Liga 3. Jucătorii vor da totul pe teren, sunt conștienți de importanța jocului. Aștept un număr cât mai mare de suporteri, să ne susțină, avem mare nevoie de sprijinul lor. Ne vom concentra la ce avem de făcut, trebuie să fim atenți la toate momentele jocului, atât defensiv, cât și ofensiv. Importantă este atitudinea, cred că acesta va fi un element decisiv care poate tranșa meciul, a declarat Stelian Bordieanu.

Partida SC Oțelul Galați – Unirea Mircești, contând pentru manșa retur a barajului de promovare în Liga 3 se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00, pe stadionul Oțelul, aceesul spectatorilor fiind liber.