shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Stelian Bordieanu: „Cantonamentul de la Tărlungeni a fost benefic”

bordieanus

Lotul SC Oțelul Galați a efectuat astăzi ultimul antrenament în cantonamentul de la Tărlungeni și a încheiat astfel stagiul de pregătire montan ce a durat 12 zile. Jucătorii antrenați de Stelian Bordieanu vor beneficia de 2 zile de pauză, iar de luni vor fi reluate antrenamentele la stadionul Oțelul.

A fost o perioadă de pregătire bună, axată pe antrenamente fizice. Sunt mulțumit de modul în care au reacționat băieții, s-au antrenat bine, au fost dispuși la efort, chiar dacă unele ședințe de pregătire au fost mai dure. Per total, a fost un cantonament benefic, dar pregătirile continuă cu meciurile programate înainte de startul oficial al sezonului. Aștept din partea jucătorilor aceeași implicare în antrenamente, seriozitate, muncă și disciplină, numai așa putem realiza ceea ce ne propunem în această stagiune. Mai sunt unele posturi care necesită întăriri, sper să le rezolvăm cât mai curând pentru a-i putea integra pe jucătorii noi înainte de debutul în meciurile oficiale”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

De asemenea, în perioada următoare sunt programate partide de verificare în vederea omogenizării echipei. Iată programul complet al oțelarilor:

1

Sâmbătă, 21 iulie 2018 – AS SR Brașov (Liga 3) vs SC Oțelul Galați 0-1

2

Miercuri, 25 iulie 2018 – Precizia Săcele (Liga 4) vs SC Oțelul Galați

3

Sâmbătă, 04 august 2018 – SC Oțelul Galați vs AFC Metalul Buzău (Liga 3)

4

Miercuri, 08 august 2018 – SC Oțelul Galați vs Sportul Chiscani (Liga 3)

5

Sâmbătă, 11 august 2018 – CSM Râmnicu Sărat (Liga 3) vs SC Oțelul Galați

6

Miercuri, 15 august 2018 – Faza a II-a a Cupei României