shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Stelian Bordieanu: „Va fi un meci echilibrat, avem nevoie de suporteri”

stelian-bordieanu-conf

Antrenorul principal al SC Oțelul Galați, Stelian Bordieanu, consideră că derby-ul pe care formația sa îl va disputa mâine cu SCM Gloria Buzău nu reprezintă o partidă decisivă, însă vede jocul unul dificil și echilibrat având în vedere obiectivele propuse ale celor două cluburi. De asemenea, tehnicianul oțelar se așteaptă la un sprijin consistent din partea fanilor, suport care le va da jucătorilor un imbold suplimentar pentru a obține victoria.

Nu este un meci decisiv, suntem abia la începutul campionatului. Întâlnim o echipă care și-a propus să promoveze, același lucru ni-l dorim și noi, deci va fi un meci echilibrat și greu. Cei de la Buzău au jucători puternici și experimentați, dar sperăm ca noi să fim pregătiți la ora jocului. Băieții sunt concentrați, motivați, știm ce avem de făcut, sper să obținem cele trei puncte. Ne dorim foarte mult ca suporterii să fie alături de noi și eu sunt ferm convins că se va întâmpla acest lucru. Jucăm în nocturnă, sper să fie o atmosferă frumoasă, un spectacol agreabil, iar la final noi să fim cei fericiți”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Partida SC Oțelul Galați – SCM Gloria Buzău, se va disputa sâmbătă, 15 septembrie, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul, în etapa a 4-a a Ligii 3. Cumpără-ți bilet și susține echipa pe stadion: DETALII AICI