shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Stelian Bordieanu: „Vom da totul pentru Oțelul”

bordieanus

SC Oțelul Galați va juca mâine, prima manșă a barajului de promovare în Liga 3, pe terenul formației Unirea Mircești. Antrenorul Stelian Bordieanu consideră că partida va fi una extrem de disputată, mai ales având în vedere miza jocului, dar speră ca elevii pe care îi antrenează să fie la un nivel optim de concentrare și să obțină un rezultat favorabil.

„Cu siguranță ne așteaptă o partidă extrem de dificilă, practic disputăm o finală în dublă manșă. Unirea Mircești este o echipă foarte bună, nu au câștigat întâmplător campionatul și cupa în județul Iași. Lotul lor este alcătuit din jucători cu experiență, unii dintre ei au mai trecut prin presiunea unui baraj de promovare, dar și noi avem atuurile noastre. Am încredere în băieții noștri și în capacitatea lor de a găsi resursele necesare, atât tehnice, tactice, cât și psihologice, pentru a trece de acest ultimul obstacol. Obiectivul nostru este acela de a promova în Liga a 3-a și vom face tot ce depinde de noi pentru a reuși asta. Mizăm și pe spirjinul fanilor noștri minunați care vor veni să ne susțină, împreună vom da totul pentru Oțelul!”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul SC Oțelul Galați.

Partida Unirea Mircești – SC Oțelul Galați se va disputa mâine, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul din localitatea Iugani, ce aparține de comuna Mircești.