shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Succes echipei feminine Oțelul!

Comunicat de Presă

SC Oțelul Galați are bucuria de a anunța startul unui parteneriat cu AFC Universitatea Galați, colaborare prin intermediul căreia echipa feminină de fotbal a comunității va purta numele de SC Oțelul Galați. Asocierea celor două cluburi completează politica de licențiere FRF a singurei campioane a Moldovei la fotbal și reprezintă un motiv suplimentar de mândrie pentru toți suporterii roșu-alb-albaștri.
Echipa feminină de senioare ne va reprezenta în sezonul 2023-2024 al Ligii 2, Seria I, campionat din care mai fac parte, printre altele, formațiile FCSB, Fair-Play București, Măgura Bacău, Vasas Femina Od. Secuiesc sau Juniorul București. Competiția va începe pe 10 septembrie.
În tricoul Oțelului vor juca și fotbalistele Under 15, care vor lua startul în noul sezon pe 15 septembrie, dar și cele mai mici jucătoare ale secției: Under 13 și Under 11.

Marian Brăilescu, președintele SC Oțelul Galați: “Numele de Oțelul va fi pe buzele mai multor suporteri, brandul care este asociat cu mișcarea sportivă gălățeană și cu singurele trofee fotbalistice câștigate în regiunea Moldovei va fi purtat de o foarte inimoasă echipă de fotbal feminin formată în majoritate de sportive din zonă. Ne dorim să le vedem cât mai repede în Liga 1. Să fie într-un ceas bun! Hai, Oțelul!

Gabriel Călinescu, președinte-antrenor AFC Universitatea Galați: “Este o mândrie să reprezentăm cea mai puternică echipă din Moldova și una dintre formațiile de tradiție din România. Impactul este pozitiv la nivelul lotului și putem crește foarte frumos. Avem și noi o poveste interesantă, am fost vicecampioane naționale în 2019, dar s-a schimbat generația, iar acum încercăm să reconstruim visul acesta cu fete din județul Galați, cu junioare care au acum un motiv în plus să vină la fotbal. Vor juca la Oțelul! Unindu-ne forțele, sigur vom deveni mai puternici.”

Biroul de Presă al SC Oțelul Galați
3 august 2023