shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Succes fără dubii: Oțelul – Aerostar Bacău 4-1

cisotti-rus

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 4-1 (2-1), partida susținută pe teren propriu în compania formației Aerostar Bacău, în runda cu numărul 7 a play-off-ului Ligii 3, seria 2. Oțelarii au deschis scorul rapid prin Juri Cisotti, în min. 7, la capătul unei faze frumoase colective, dar oaspeții au egalat peste doar 10 minute, prin Gavrilă, în min. 17, din lovitură de pedeapsă. Mihai Adăscăliței a finalizat apoi în urma unei lovituri de la colțul terenului, stabilind și scorul cu care s-a intrat la cabine. După pauză, tot roș-alb-albaștrii au avut inițiativa și au majorat avantajul prin același Juri Cisotti, min. 63, iar nou-intratul George Cîrjan și-a făcut și el simțită prezența în fața porții și a închis tabela, în min. 66.

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Rus, Adăscăliței, Yabre, Nedelea – Neagu (cpt), D. Cireș, Cisotti – Savu, Green, Nica. Au mai evoluat: Farcaș, Nistor, Țica, Cîrjan și Cricimar.

În etapa următoare, cea cu numărul 8, SC Oțelul Galați va disputa ultimul derby din play-off, cu ocupanta locului secund, CSM Focșani. Ultima partidă de pe teren propriu înainte de jocurile de baraj se va disputa sâmbătă, 14 mai, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Oțelul.