shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Suntem la mijloc de drum, bătălia finală începe în play-off”

dorinel-munteanu-otelul-interviu

SC Oțelul Galați a încheiat partidele din sezonul regular al Ligii 2 și a obținut calificarea în play-off-ul de promovare în prima ligă. Managerul tehnic Dorinel Munteanu s-a declarat mulțumit de realizarea acestui obiectiv intermediar, dar gândurile sale și ale echipei se îndreaptă deja către meciurile din ultima fază a competiției, etapă care poate duce la accederea Oțelului acolo unde visează de câtiva ani, revenirea în Liga 1.

Playoff-ul a fost doar o etapă din ceea ce ne-am propus. Acum pot să dezvălui și un mic secret din vestiar, tot timpul de când am promovat le-am spus că echipa are un potențial foarte mare. Au înțeles, ne-am calificat, dar acum este clar că vrem mai mult. Ce ne stă nouă în putință, omenește, vom face tot posibilul ca echipa să revină acolo unde îi este locul și să-mi ating obiectivul  pe care mi l-am propus la Oțelul Galați.
Trebuie să ne concentrăm la jocul nostru, sunt foarte importante pentru mine atitudinea, concentrarea și implicarea lor în joc. Este meritul tuturor care au fost in jurul echipei, a suporterilor, galeriei, toți sunt părtași la această calificare. Suntem abia la mijloc de drum, bătălia finală începe acum, în cele 10 etape din play-off” – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oțelul Galați

Luni, 13 martie, de la ora 13:00, la sediul FRF va avea loc tragerea la sorți a programului play-off-ului Ligii 2.