shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Suporter Club Oţelul Galaţi ţinteşte spre viitor

viitorul-otelul
Pentru că au existat voci în oraşul Galaţi care au contestat strategia pe termenul lung a clubului nostru, credem că e nevoie de câteva precizări. Chiar dacă discuţia unui om de fotbal despre o altă echipă, în afară de cea la care activează, este lipsită de eleganţă, vom încerca să oferim un răspuns pertinent.
SC Oţelul Galaţi, ca urmaş moral al fostei campioane a României, încearcă să reia buna tradiţie a creşterii copiilor şi juniorilor, activităţi care ne-au adus de-a lungul istoriei multe satisfacţii. Deşi printre jucătorii pe care îi vedeţi în teren găsim veterani ca Eugen Baştină sau Romeo Buteseacă, aceştia au rolul foarte important de a da încredere colegilor lor foarte talentaţi, dar încă destul de cruzi, pentru astfel de meciuri bazate pe forţa fizică.
Amintim tuturor contestatarilor că proiectul SC Oţelul Galaţi a pornit de la ideea clară de a prelua toate grupele de copii şi juniori de la FC Oţelul Galaţi şi doar evenimente ce nu ţin de voinţa noastră au făcut ca acest lucru să nu se întâmple în totalitate. În sezonul trecut au existat reproşuri ca Oţelul Galaţi a abordat competiţia doar cu juniori. Să nu uităm că Stelian Bordieanu şi-a dorit în echipă toţi juniorii pe care i-a crescut la Oţelul şi numai cei care au ales alte formaţii nu mai fac acum parte din lotul nostru. 5 jucători au plecat către Metalosport, 2 către Sporting Lieşti, 2 sunt la Centrele de excelenţă, la SC Oţelul rămânând doar 4 dintre jucătorii care au reprezentat Oţelul Galaţi în Liga a II-a.
Cu toate acestea, în momentul de faţă, pe lângă echipa de seniori există 3 echipe de juniori (A1, A şi B) din care, suntem convinşi, că vor ieşi viitoarele stele ale fotbalului gălăţean. Toate aceste 4 echipe s-au format în timp record, dar în continuare se organizează selecţii care au ca scop întărirea loturilor. Suntem printre singurele, dacă nu chiar singura echipă din ţară care, în Liga a IV-a, are înscrişi în competiţie juniorii A şi B! Există, de asemenea, un plan clar ca în viitorul apropiat SC Oţelul Galaţi să îşi refacă toate grupele de copii şi juniori, ceea ce dovedeşte atenţia deosebită pe care clubul nostru o arata viitorului.