shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Suporterii, inima Oțelului!

suporteri-steag

SC Oțelul Galați a obținut sâmbătă o victorie în fața formației Odorheiu Secuiesc, scor 3-1 (1-1), în etapa secundă a Ligii 3.

În fața unei asistențe de aproximativ 2500 de spectatori, oțelarii au marcat de trei ori spre satisfacția suporterilor care au venit la stadion să susțină echipă. Clubul nostru le mulțumește tuturor pentru suport și devotament și îi așteptăm în număr și mai mare la următoarele meciuri, atât pe teren propriu, cât și în deplasare. Apreciem că de la meci la meci numărul suporterilor oțelari crește, Galațiul iubește Oțelul, iar Oțelul aparține gălățenilor și îi iubește în egală măsură.

Iulian Apostol, director de imagine SC Oțelul Galați: Le mulțumim tuturor pentru sprijin, faptul că fanii noștri ajută clubul prin achiziționarea de bilete, abonamente sau carduri reprezintă dovada vie că Oțelul trăiește prin suporterii săi. Toate veniturile sunt direcționate în eforturile noastre de a crea condiții bune atât pentru jucători, cât și pentru spectatori. Așadar, fiecare persoană care susține acest proiect trebuie să aibă siguranța că toate încasările avute sunt folosite strict în interesul clubului, infrastructura de care dispunem fiind una care implică destul de multe costuri legate de utilități și detalii organizatorice.

Doar împreună putem deveni mai puternici, doar uniți putem realiza lucruri mărețe! Fie ca ești simplu suporter sau fanatic din peluză, vino pe stadion și împreună susținem Oțelul!