shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Suporterii, puterea de a visa în roș-alb-albastru”

Dragi suporteri ai SC Oțelul Galați,

Astăzi, cu ocazia primului nostru meci în Superliga României împotriva echipei UTA Arad, vă adresez acest mesaj special, plin de emoție și recunoștință. Sunteți forța noastră, sursa de inspirație și cea mai mare susținere. Fără voi, echipa noastră nu ar fi ajuns acolo unde suntem astăzi.

Am parcurs un drum lung și greu pentru a readuce Oțelul în elita fotbalului românesc. Cu pasiunea voastră nelimitată și sprijinul necondiționat, am reușit să ne ridicăm deasupra tuturor obstacolelor și să învățăm din lecțiile trecutului. Ați fost alături de noi în promovările succesive și ne-ați dat puterea să continuăm să visăm în culorile roș-alb-albastru.

Astăzi, în fața acestui moment important, vă rog să fiți alături de echipa noastră pe stadion. Avem nevoie de voi mai mult ca oricând. Acesta este momentul în care trebuie să ne consolidăm locul obținut cu atâta trudă și să arătăm tuturor că suntem demni de numele pe care îl purtăm.

Am rescris deja istoria prin determinarea și devotamentul nostru. Am demonstrat că Oțelul este mai mult decât un club de fotbal, este un simbol al unității și perseverenței noastre. Acum, vă invit să faceți parte din această poveste extraordinară și să scriem împreună noi capitole memorabile.

Hai să ne facem auziți și să ne arătăm susținerea în fiecare colț al stadionului. Încurajați jucătorii noștri cu vocea voastră puternică și cu sufletele voastre înflăcărate. Arătați-le că suntem alături de ei, indiferent de rezultat, și că suntem mândri să fim suporterii echipei Oțelul Galați.

Vă mulțumesc, dragi suporteri, pentru loialitatea voastră neclintită și pentru dragostea voastră nemărginită față de clubul nostru. Haideți să trăim împreună acest moment magic și să facem ca întreg orașul să se simtă mândru de Oțelul.

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați