shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Surpriză pentru suporteri la meciul de sâmbătă

vali-gelu-1
SC Oţelul Galaţi va disputa sâmbătă de la ora 16.00 o nouă partidă în cadrul etapei a IV-a din sezonul 2016-2017. Adversarii oţelarilor vor fi cei de la Juventus Toflea, iar meciul se va disputa acasă, pe stadionul Siderurgistul.
Suporterii care vor veni la această partidă vor avea parte de o surpriză din partea organizatorilor, lovitura de începere fiind dată de către două legende ale fotbalului gălăţean Gelu Popescu şi Vali Ştefan.
Gelu Popescu, fundaşul de fier al Oţelului anilor 80, a activat în cadrul clubului din 1982 până în 2014. A trecut prin mai multe etape, de la jucător, căpitan de echipă, antrenor secund până la administratorul bazei sportive. Are în palmares toate marile realizări ale clubului nostru, prima promovare în divizia A, prima calificare a echipei într-o cupă europeană, a fost titular în partida cu Juventus Torino, iar din poziţia de oficial al clubului are un titlu şi o supercupă a României.32 de ani Gelu Popescu a muncit pentru Oţelul Galaţi, o cifră impresionantă pentru orice om care a activat în fotbalul românesc.
Vali Ştefan e căpitanul Oţelului anilor 90, unul dintre cei mai buni marcatori cu profil defensiv din România, un nume ce a făcut istorie pentru echipa noastră. Deşi putem alege multe meciuri în care Vali Ştefan a făcut senzaţie, în inima ne rămâne acea victorie din Giuleşti, când prin ambiţia sa a reuşit să împingă echipa spre o victorie ce părea imposibilă, adversarii având un om în plus şi 3-1 pe tabela de marcaj.
A activat la Oţelul din 1991 până în 2004, atât ca jucător cât şi ca oficial al clubului, fiind o emblemă cu care orice suporter al echipei se mândreşte.
Vă oferim astfel un motiv în plus de a veni sâmbătă pe stadionul Siderurgistul,acela de a fi alături de aceste două mari nume ale istoriei Oţelului.