shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Susține și tu Oțelul, donează, clubul are nevoie de tine!

suporteri-steag
Demonstrăm că Împreună pentru Oțelul nu este doar un slogan, ci modul prin care suporterii sprijină efectiv activitatea clubului iubit!
Suporter Club Oțelul Galați încă mai are șanse la promovare, însă finanțarea solidă din acest an a asociației întârzie, iar buna funcționare a activității poate fi influențată de această stare de incertitudine. Din acest motiv, facem un apel public la dumneavoastră, fanii celui mai titrat club de fotbal al Moldovei și implicit al orașului nostru, pentru a ajuta gruparea roș-alb-albastră să depășească această perioadă și să încheie anul financiar fără datorii la bugetul de stat.
De asemenea, urmează câteva etape extrem de importante din punct de vedere sportiv, iar orice sprijin pentru susținerea activității, organizarea de meciuri oficiale atât pe teren propriu, cât și în deplasare, ar fi de un real beneficiu și ar ajuta enorm clubul în încercarea acestuia de a continua lupta pentru promovare.
Cei care doresc să susțină această inițiativă o pot face prin donații în conturile în LEI: RO59BRDE180SV07675471800, EURO: RO55BRDE180SV07675551800 sau la Magazinul Oficial situat la stadionul Oțelul, zilnic, în intervalul 11:00 – 19:00, prin donații sau prin achiziționarea de materiale promoționale, abonamente, carduri de membru asociat.
Împreună pentru Oțelul!