shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Susținem echipa pe stadion cu fair-play și respect!

site

Dragi suporteri ai echipei SC Oțelul Galați,

În primul rând, doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul și devotamentul plin de fair-play arătat echipei în acest sezon. De asemenea, țin să vă reamintesc că rasismul și xenofobia nu au loc pe terenurile de fotbal sau în nicio altă sferă a vieții noastre. În calitate de fani, suntem responsabili pentru comportamentul nostru în tribune și trebuie să ne asigurăm că suntem exemplul perfect al fair-play-ului și al respectului.

În special, aș dori să subliniez că scandarea de sloganuri rasiale sau xenofobe este complet inacceptabilă și nu poate fi tolerată în nicio circumstanță. Aceste acțiuni nu numai că pot răni și ofensa jucătorii sau suporterii, dar pot avea și consecințe grave pentru imaginea, reputația  și chiar obiectivele sportive ale clubului nostru.

Prin urmare, vă îndemn să vă manifestați entuziasmul și susținerea într-un mod pozitiv și constructiv. Arătați respect față de toți jucătorii, oficialii și fani, indiferent de naționalitatea sau originea lor și să arătați că suntem o comunitate unită și solidară.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și sper că vom vedea vineri, 3 martie, de la ora 17:00, la partida SC Oțelul Galați – FK Csikszereda, un stadion plin de fair-play și respect reciproc.

Marian Brăilescu
Președinte SC Oțelul Galați