shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Tinerii Oțelului au început seria meciurilor de pregătire

otelul-vs-focsani-amical-2

SC Oțelul Galați a pierdut la limită, scor 3-2 (1-1), partida de pregătire susținută pe terenul celor de la CSM Focșani, formație ce activează în aceeași serie 1 a Ligii 3 ca și roș-alb-albaștrii. Cu un lot format în mare parte din jucători crescuți în propria pepinieră, replica oțelarilor a fost una consistentă în ciuda faptului că acest joc a reprezentat primul meci amical al verii, în timp ce gazdele aveau deja la activ mai multe partide de verificare disputate. Elevii antrenați de Alexandru Ciobanu și Iulian Olteanu au condus în două rânduri prin golurile marcate de Mădălin Grădinaru (1-0) și Marius Matei (2-1), dar cei de la Focșani au reușit să restabilească egalitatea până la pauză (1-1) și apoi în mitanul secund să egaleze din nou și să întoarcă rezultatul rapid prin două goluri marcate în minute consecutive.

otelul-vs-focsani-amical-1

Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Stoian, Puțanu, Ghiocel (cpt), Drăgan – Munteanu, Neamțu, Crihană, Manău – Matei, Grădinaru. În repriza secundă a fost rulat tot lotul avut la dispoziție pentru acest joc: Viorică, Cucu, Bucevschi, Nemțanu, Zărnescu, Goga, Alecu, Farcaș, Partenie, Țicămucă.

De la acest joc a lipsit Andrei Bordieanu, ce a acuzat unele probleme medicale, în timp ce Alexandru Avram și George Cîrjan se află în proces de recuperare.

Următorul joc de pregătire va avea loc sâmbătă, 3 august, pe terenul formației de Liga 3, Viitorul Ianca. Jocul se va disputa cu începere de la ora 11:00, la Ianca.