shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Totul în echipă: Unirea Dej – Oțelul, astăzi, ora 17:30

Astăzi, de la ora 17:30, SC Oțelul Galați va întâlni formația de pe locul 6, Unirea Dej, pe stadionul „Municipal” din localitate, într-un duel foarte important pentru lupta de promovare in SuperLiga.

În actuala stagiune, după 19 etape disputate din campionatul regular și 4 etape disputate din playoff, SC Oțelul Galați se situează pe locul 3 în clasamentul Ligii 2, cu 42 puncte acumulate (12 victorii, 6 egaluri și 5 înfrângere, golaveraj 26-19), în timp ce Unirea Dej se clasează pe locul 6, cu 34 puncte (8 victorii, 10 egaluri, 5 înfrângeri, golaveraj 30-31). În etapa precedentă echipa noastră a învins pe Gloria Buzău, scor 1-0, în timp ce adversara noastră de astăzi a remizat cu Politehnica Iași (0-0). În sezonul regular, echipa noastră a fost învisă de Unirea Dej cu scorul de 2-0 . Managerul tehnic al oțelarilor nu se va putea baza la jocul de astăzi pe Juri Cisotti, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Va fi un joc extrem de greu, am văzut echipa Dejului fiind foarte solidă în ultimele două etape, a scos puncte meritate în deplasare, cu adversari puternici. Știm cu toții, am mai jucat în campionatul regulat la Dej, o echipă care încearcă să joace fotbal, cu un antrenor ambițios, dar noi mergem să ne apărăm șansa noastră. Ne dorim să venim de la Dej cu un rezultat pozitiv – un punct sau trei puncte. Va fi un meci în care se întâlnesc două echipe care joacă la rezultat, stau foarte bine în teren. Dejul nu este o grupare spectaculoasă, cum le place unor suporteri din România sau din Galați, ci joacă la rezultat, așa cum o facem și noi. Va fi un meci foarte aprig” – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Partida va fi condusă la centru de Omuţ Marius (Satu Mare – Satu Mare), ajutat la cele două tușe de Necula Mihaita (Bucureşti – Bucureşti) și Bobe Ionuţ Marius (Bucureşti – Bucureşti). Rezerva de arbitru va fi Baciu Andrei (Botoşani – Botoşani). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Muresan Ioan (Timişoara – Timiş) iar delegatul de joc este Sabou Daniel (Zalău – Sălaj).

Unirea Dej – SC Oțelul Galați, din etapa 5 a Play-off-ului de promovare în SuperLiga, se va disputa astăzi, 21 aprilie, de la ora 17:30, pe stadionul “Municipal” din Dej. Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.