shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Totul în echipă: Gloria – Oțelul, astăzi, ora 19:00

SC Oțelul Galați va evolua astăzi, în deplasare, în compania formației Gloria Buzău, în etapa 9 a play-off-ului Ligii 2. Partida va avea loc cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Gloria din Buzău.

Înaintea acestei runde, elevii pregătiți de Dorinel Munteanu ocupă locul 3, ce asigură promovarea directă în SuperLigă, cu un total de 46 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 3 victorii, un egal și 4 înfrângeri, golaveraj 7-12. De cealaltă parte, gazdele de astăzi se află pe locul 6, cu un total de 39 puncte adunate, o victorie, 5 egaluri și 2 înfrangeri, golaveraj 6-7.

Sper să aducem aceeași bucurie orașului ca atunci când am luat campionatul, dar acum avem alt obiectiv, foarte greu de realizat. Pentru noi e foarte greu și va fi greu până la final, dar sunt convins că vom reuși. Vom promova direct și vom aduce bucuria, așa cum a fost la titlu. După tot ce am văzut în ultimul timp, chiar dacă îmi pare rău de ultimul joc al nostru, cu Dinamo, nu a fost pregătită vreo petrecere. Mulți care cred asta sunt naivi, pentru că sunt convins că se va juca până la ultimul minut din acest play-off. Pentru anumiți oameni, care nu sunt aici, e ușor, dar ei nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat. Suporterii ne susțin, le mulțumesc, sunt suporteri adevărați, dar nu e ușor. Această perioadă pentru mine e una grea, dar niciodată nu voi da înapoi. Voi face tot ce pot și Dumnezeu mă va ajuta să duc la final acest proiect. Proiect care, în primul rând, îmi dă o bucurie foarte mare dacă îl voi îndeplini, pentru că orașul se va bucura din nou. Se vede și prin prezența din tribune și euforia din oraș, așa că nu visez, dar mă gândesc că totul s-a realizat într-un timp record, de doi ani. Nu avem suspendați, absențe pentru jocul cu Buzău, toți jucătorii sunt apți și e foarte bine. Dar e greu să aleg primul 11, pentru că în mod clar voi face câteva schimbări. – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Oţelul Galaţi

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit brigada ce va conduce partida, astfel încât la centru va fi Flueran Viorel Nicusor (Craiova – Dolj), ajutat la cele două tușe de Păunescu Florin (Râmnicu Vâlcea – Vâlcea) și Carson Marian (Constanţa – Constanţa). Rezerva de arbitru va fi Ene Mihai Laurențiu (Bucureşti – Bucureşti). Observatorul de arbitri pentru această partidă este Prodan Stan (Alexandria – Teleorman) iar delegatul de joc este Bucur Mircea (Târgu Mureş – Mureş).

Partida Gloria Buzău – SC Oțelul Galați, din etapa 9 a Play-off-ului de promovare în SuperLiga, se va disputa astăzi, 16 mai, de la ora 19:00, pe stadionul “Gloria” din Buzău. Jocul va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport.