shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Totul în echipă: SC Oțelul Galați – Aerostar Bacău, astăzi, ora 14:00

jucatori-otelul

SC Oțelul Galați va primi astăzi vizita formației Aerostar Bacău, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 12-a a Ligii 3, seria 2. Jocul va avea loc cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul.

Înaintea acestei runde, oțelarii ocupă fotoliul de lider al seriei, cu un total de 27 de puncte acumulate în urma celor 9 victorii și 2 înfrângeri, golaveraj 40-9. De cealaltă parte, Aerostar se află în afara locurilor ce asigură calificarea în play-off și probabil își va juca astăzi una din ultimele cărți pentru a rămâne în apropierea primelor 4 clasate. Băcăuanii ocupă locul 6, cu 18 puncte și o linie de clasament ce cuprinde 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri, golaveraj 17-12. În partida tur, SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Costin Ghiocel (min. 23) și Juri Cisotti (min. 75).

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Avram Robert – Piteşti, acesta fiind asistat la cele două tușe de Bălan Gheorghită – Piteşti și Ionescu Mihai Marian – Suseni. Observatori vor fi Iancu Marin – Urziceni și Brîndușă Silviu – Constanţa.

Partida va putea fi urmărită în direct pe OtelulTV, atât pe pagina de Facebook, cât și pe canalul oficial de Youtube. Devino membru și susține echipa în noul campionat: ascotelul.ro/inscrieri #ImpreunaPentruOtelul