shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

„Trebuie să intrăm în teren doar cu gândul la promovare”

petre-grigoras-interviu

SC Oțelul Galați va relua meciurile oficiale odată cu partida de sâmbătă de pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa a 11-a a Ligii 3. Tehnicianul Petre Grigoraș a prefațat acest prim joc din acest an și speră ca pregătirea bună efectuată în iarnă să dea rezultate în a doua parte a campionatului, iar evoluția echipei să crească de la meci la meci.

A fost o pauză foarte lungă, abia așteptam reluarea campionatului. Ne-am pregătit bine, am avut o serie de meciuri de verificare în care echipa a arătat din ce în ce mai bine și acum suntem gata pentru jocurile oficiale. Primul pas îl vom face mâine împotriva celor de la Valea Mărului și singura opțiune este victoria. Mă aștept ca jocul echipei să crească de la meci la meci, sper să nu avem probleme medicale și să reușim să ne îndeplinim obiectivul” – Petre Grigoraș, antrenor SC Oțelul Galați

Fundașul Oțelului, Cristian Sîrghi, consideră că omogenitatea echipei va fi cheia care va duce la îndeplinirea obiectivului, iar jucătorii să fie concentrați la fiecare partidă pe care o vor avea de disputat în acest retur.

Echipa care va fi omogenă, de la conducere până la jucători, va reuși să promoveze. Este o emulație în jurul echipei, mai ales având în vedere jucătorii care au fost aduși, dar trebuie să uităm la ce nivel am jucat și să intrăm în teren doar cu gândul la promovare” – Cristian Sîrghi, fundaș SC Oțelul Galați

Partida Avântul Valea Mărului – SC Oțelul Galați, ce va conta pentru etapa 11 a Ligii 3, seria 2, se va disputa sâmbătă, 13 martie, cu începere de la ora 15:00. Jocul se va disputa pe stadionul Portul Roșu din Galați și va transmisă în direct pe pagina oficială de Facebook a clubului nostru.