shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Udeanu, integralist în sezonul trecut, va continua cu Oțelul

udeanu-otelul

Goalkeeper-ul Andrei Udeanu a fost jucătorul Oțelului care a disputat cele mai multe partide pe teren în sezonul competițional 2017/2018 al Ligii 3. Udeanu a bifat toate cele 28 de meciuri desfășurate în ediția precedentă de campionat, acumulând pe gazon un total de 2520 de minute.

Andrei, folosit și din postura de component U19, a fost și unul dintre cei mai buni portari din toate cele 5 serii ale Ligii 3, încasând doar 15 goluri, Oțelul având una din cele mai bune defensive din cel de-al treilea eșalon și datorită intervențiilor tânărului goalkeeper. De asemenea, în stagiunea trecută, a reușit performanța de a menține poarta intactă în nu mai puțin de 12 meciuri ale formației noastre, iar în victoria din tur împotriva celor de la Aerostar a parat și o lovitură de pedeapsă în fața golgheterului Cătălin Vraciu.

Trebuie să menționăm și aportul celuilalt portar din lot, Alexandru Vlasie, în ciuda faptului că nu a evoluat în niciun meci oficial, însă a asigurat constant o concurență benefică pentru acest post.

Andrei Udeanu va continua și din sezonul următor în tricoul SC Oțelul Galați.