shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ultima partidă înainte de baraje: vineri, la Sportul Chiscani

echipa1-gol

SC Oțelul Galați va disputa ultima partidă a sezonului regulat a Ligii 3, seria 2, pe terenul formației ACS Sportul Chiscani. Jocul ce va conta pentru etapa 18 va avea loc vineri, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Sportul din localitatea brăileană.

Înaintea finalului sezonului regulat, oțelarii ocupă locul secund al clasamentului, cu un total de 38 de puncte, la fel ca ocupanta primului loc, Dacia Unirea Brăila, egalitatea continuând și la nivelul golaverajului (+38), departajarea finală urmând a se face folosind criteriul meciurilor directe. Adversarii din ultima rundă, Sportul Chiscani, se află pe ultima poziție a clasamentului, cu doar 8 puncte acumulate și o linie de clasament  ce cuprinde 2 victorii, 2 egaluri și 13 înfrângeri, golaveraj 9-63. De cealaltă parte, Dacia Unirea Brăila va evolua în ultima etapă pe terenul formației CSM Rm. Sărat, ocupanta locului 4 în ierarhia seriei.

Oțelul a obținut deja matematic calificarea pentru barajele de promovare, în prima etapă urmând a participa participa primele două clasate din fiecare serie a sezonului regular al competiţiei Liga 3. Conform împerecherii din startul sezonului, seria 2, din care face parte SC Oțelul Galați, va disputa prima rundă cu seria 1. În etapa a doua, învingătoarele acestor jocuri se vor duela între ele, tur-retur. Cele cinci câștigătoare al acestei etape vor obține dreptul de a evolua în sezonul 2021-2022 din Liga 2 Casa Pariurilor. Iată cum se vor disputa cele două runde ale barajelor de promovare în liga secundă:

Semifinală

B1: Locul 1, Seria 1 v Locul 2, Seria 2
B2: Locul 1, Seria 2 v Locul 2, Seria 1

Finală

Câștigătoare B2 – Câștigătoare B1

Partida Sportul Chiscani – SC Oțelul Galați va putea fi urmărită în format LIVE VIDEO pe pagina oficială de Facebook și pe canalul oficial de Youtube #OtelulTV.