shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ultima repetiție înainte de retur: 4-0 cu Hușana Huși

cucu-husi

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 4-0 (0-0), ultima partidă de verificare înainte de partea secundă a campionatului, împotriva formației Hușana Huși, ocupanta locului 4 în seria 1. Golurile oțelarilor au fost marcate de Stoian (48) și Răducan (62, 66, 79-pen.). Cum au fost marcate golurile:

  • Min. 48 – Nica pătrunde în careu, centrează în fața porții de unde Stoian înscrie cu un șut fără speranță pentru portar
  • Min. 62 – Răducan preia cu pieptul în careu, apoi șutează sub transversălă și dublează avantajul
  • Min. 66 – Nica reușește o serie de driblinguri în flancul stâng, apoi scoate la Răducan care reia în plasă din 8 metri
  • Min. 79 – Răducan transformă o lovitură de pedeapsă obținută de Stancu

poza4

Tehnicianul Petre Grigoraș a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Cucu, Ghiocel (cpt), Sevastian – Neagu, Cireș – Stoian, Gavrilă, Nica – Cîrjan. Au mai evoluat: Dinu, Mereuță, Stancu, Crihană, Alecu, Dobre, Petrache, Răducan.

poza1

Primul meci oficial din noul an este programat pe data de 13 martie 2021, pe terenul formației Avântul Valea Mărului, în etapa 11 a Ligii 3, seria 2. Partida se va disputa cu începere de la ora 15:00, fiind șanse mari ca stadionul Portul Roșu din Galați să găzduiască acest joc.