shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ultimul joc din sezonul regular: Dumbrăvița – Oțelul, azi, ora 13:00

otelul-mc6

Astăzi, de la ora 13:00, SC Oțelul Galați va întâlni formația de pe locul 12, CSC Dumbrăvița, pe stadionul „Ştefan Dobay”, într-un duel foarte important pentru ecuația clasamentului.

Oțelarii s-au deplasat la Timișoara din postura de echipă calificată în play-off-ul Ligii 2. Formația lui Dorinel Munteanu se situează pe locul 3 înaintea acestei etape, având 35 de puncte acumulate (10 victorii, 5 egaluri si 3 înfrângere, golaveraj 19-11). De cealaltă parte, echipa din Dumbrăvița se clasează pe locul 12, cu 23 de puncte (7 victorii, 2 egaluri, 9 înfrângeri, golaveraj 23-33). În etapa precedentă oțelarii au învins pe FK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0, în timp ce adversara noastră de astăzi a remizat cu Progresul Spartac în deplasare, scor 0-0.

Ținând cont ca am făcut o partidă bună la jocul cu Csikszereda, matematic suntem calificați, dar pentru noi playoff-ul începe la meciul de duminică. Știm cu toții că punctele sunt puncte, deși am fost o surpriză în acest campionat ca și echipă nou promovată.Dar pentru mine nu a fost așa o mare surpriză, pentru că știm cu toții ce am făcut în fiecare zi la antrenamente și, bineînțeles, acum sperăm la cele 4 locuri care duc în Liga 1, direct sau pentru jocurile de baraj. Nu va fi ușor, vom avea o luptă foarte dificilă, fiecare meci va fi care pe care, așa că cel mai important joc este primul, adică cel de la Dumbrăvița. Avem în față o echipă imprevizibilă, o echipă care vrea să câștige puncte. A câștigat foarte multe puncte cu echipe mult mai bine cotate așa că jucătorii noștri trebuie să fie concentrați și gândul nostru să fie unul singur, de a câștiga acest joc, de a aduna puncte. Nu știm ce se întâmplă la celelalte jocuri, dar pentru noi o victorie va fi foarte importantă. Pentru victorie trebuie să muncim foarte mult, să investim tot ce ceea ce au jucătorii mai bun fizic și mental ca să putem pleca de la Timișoara cu un rezultat pozitiv” – Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oțelul Galați

Pentru acest joc, Oțelul nu se va putea baza pe Juri Cisotti, suspendat pentru cumulul de cartonașe galbene, în timp ce Dur-Bozoancă și Dimitrov încă nu sunt refăcuți după accidentări.

Partida va fi condusă la centru de Chioran Marius Nechita (Floreşti – Cluj), ajutat la cele două tușe de Ilinca Cristian Daniel (Craiova – Dolj) și Constantinescu Daniela (Craiova – Dolj). Rezerva de arbitru va fi Bodocan Narcis (Cluj-Napoca – Cluj). Observatorul de arbitri pentru această partidă va Moisescu Luis (Drobeta Turnu Severin – Mehedinţi), iar delegatul de joc va fi Constantinescu George (Slatina – Olt).

Partida CSC Dumbrăvița – SC Oțelul Galați, din etapa 19 a Ligii a 2-a, se va disputa astăzi, 12 martie, de la ora 12:00, pe stadionul „Ştefan Dobay” din Dumbrăvița. Jocul va putea fi urmărit în direct pe platforma FRF.TV.