shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ultimul meci al anului: Oțelul – Gloria Buzău, azi, ora 20:00

goro-steaua-otelul

Oțelarii vor disputa în această seară, de la ora 20:00, ultima partidă oficială din acest an. SC Oțelul Galați va primi vizita colegei de eșalon, Gloria Buzău, într-un meci ce se dispută în cadrul ultimei etape a Grupei B din Cupa României. Cele două echipe s-au întâlnit de-a lungul anilor de 13 ori în partide oficiale, dintre care doar două în Cupa României, ambele formații împărțindu-și victoriile. Buzoienii s-au impus cu 1-0, după prelungiri, în Șaisprezecimile de finală ale Cupei, în anul 1989, iar oțelarii au ieșit victorioși în Optimile de finală ale Cupei în 1997, scor 6-0, meci disputat la Brăila.

Vom trata meciul cu foarte multă seriozitate, așa cum am făcut în toate celelalte jocuri, atât în campionat, cât și în Cupa României. Chiar dacă e ultimul joc, ultima noastră apariție în acest an, unul foarte bun pentru noi. Îmi doresc să terminăm cu o victorie. Jucăm contra Buzăului, o echipă pe care o știm foarte bine, este candidată și ea la play-off și la promovare. Am avut un meci cu ea acum o lună și am obținut un egal. Acum, trebuie să câștigăm! Nu voi menaja jucători, voi apela la jucătorii care trebuie să fie în primul 11, iar după pauză vor intra cei care au făcut parte din lot până acum. Sincer, mă aștept să fie la fel de multă lume ca la ultimul joc, dacă nu și mai multă. Prezența fanilor să aducă un plus pentru acest joc, pentru că împreună putem câștiga. E un joc important!” – Dorinel Munteanu – Manager Tehnic SC Otelul Galati

Partida va fi condusă la centru de Baban Vlad (Iaşi – Iaşi), ajutat la cele două tuşe de Şchiopeţ Claudiu (Braşov – Braşov) și Ionus Erchian (Medgidia – Constanţa). Rezerva de arbitru va fi Anton Sergiu (Bucureşti – Bucureşti). Observatorul de arbitri pentru această partidă va fi  Toma Costin Ioan (Piatra Neamţ – Neamţ), iar delegatul de joc va fi Brînduşă Mircea (Călăraşi – Călăraşi).

Partida SC Oțelul Galați – Gloria Buzau, din etapa 3 a Cupei României, se va disputa joi, 8 decembrie, de la ora 20:00, pe stadionul Oțelul și nu va fi televizată de niciun post național.