shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Ultimul transfer pentru turul stagiunii: Godwin Onyeka

onyeka-stefan

Konyeha Godwin Onyeka alături de Valentin Ștefan , managerul general al SC Oțelul Galați

SC Oțelul Galați a definitivat lotul care va fi folosit în acest tur al Ligii 3 după ce a semnat cu Konyeha Godwin Onyeka, mijlocaș nigerian în vârstă de 26 de ani.

Clubul nostru a încheiat campania de transferuri pentru prima parte a sezonului 2018/2019 prin înregimentarea lui Konyeha Godwin Onyeka, mijlocaș central ofensiv, cele două părți ajungând la o înțelegere contractuală ce se va derula pe durata acestei stagiuni, jucătorul venind din postura liber de contract.

Sunt fericit că am semnat cu Oțelul, un club de tradiție în fotbalul din România. Sper să mă integrez cât mai repede în echipă, am găsit aici un grup extraordinar de jucători. Ne propunem să ne atingem împreună obiectivul propus de conducere în acest sezon, promovarea în Liga 2”, a declarat noul jucător al Oțelului, Konyeha Godwin Onyeka.

Konyeha Godwin Onyeka este născut în Nigeria pe 22 iunie 1992 și evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv, dar poate fi folosit și în banda stângă sau chiar vârf. Jucătorul cu o înălțime de 175 cm a fost adus prima dată în România de Astra, la vârsta de 19 ani , pentru care a evoluat la echipa secundă a clubului giurgiuvean. Apoi a trecut la Luceafărul Oradea de unde a ajuns la Pandurii Tg. Jiu, bifând chiar o prezență în Liga 1, sub comanda antrenorului Petre Grigoraș. A fost împrumutat de gorjeni la CS Buftea și Academica Clinceni, după care a ajuns la CSM Rm. Vâlcea (toate din Liga 2), iar în 2015 s-a transferat la formația cehă de ligă secundă, FK Viktoria Zizkov. După o revenire în țară la CSM Sighetul Marmației a urmat o experiență în liga a II-a din Georgia, la Shukura Kobuleti. Din toamna acestui an, va reprezenta culorile roș-alb-albastre ale clubului nostru, SC Oțelul Galați.

Bun venit, Konyeha Godwin Onyeka!