shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Un nou sponsor: MrBit România, alături de Oțelul

SC Oțelul Galați anunță o colaborare importantă cu MrBit România, în calitate de nou sponsor pentru acest sezon. Cu posibilitatea de prelungire pentru încă o stagiune, acest parteneriat aduce nu doar sprijin financiar, ci și o promisiune fermă de susținere și recompensă în îndeplinirea obiectivelor noastre sportive.

Eforturile susținute ale echipei noastre, îndreptate către excelență sportivă și redescoperirea gloriei din trecut, primesc un boost de energie și resurse prin intermediul acestui parteneriat. MrBit va fi prezent pe partea din spate a tricourilor noastre de joc, în semn de angajament în această călătorie comună.

Marian Brăilescu, președintele SC Oțelul Galați, a declarat: “Această colaborare este importantă pentru echipa noastră de seniori în actualul context al sezonului competițional. Cu sprijinul MrBit, suntem încrezători că putem atinge obiectivele noastre și că vom beneficia de un plan stabil în lupta pentru performanță. Vom avea un nou partener alături de noi, iar acest lucru ne motivează și mai mult. Cu acest pas, suntem și mai determinați să aducem bucurie comunității noastre de suporteri.”

Reprezentantul MrBit, Andrei Grigor, a subliniat: “Suntem ferm convinși că SC Oțelul Galați are potențialul și pasiunea pentru a ajunge în vârf. MrBit privește cu entuziasm activitatea clubului Oțelul, atât pe partea sportivă, cât și pe cea de marketing, și se va dedica să îl sprijinim și să contribuim la succesul său. Așteptăm cu nerăbdare să fim parte din viitoarele succese ale echipei.”

Prin această uniune, ne reasumăm angajamentul de a lupta pentru succesul pe care suporterii noștri îl merită. Cu MrBit alături, suntem hotărâți să ne consolidăm locul în fotbalul românesc și să ne îndeplinim obiectivele propuse.

Despre MrBit

MrBit este o companie de tehnologie de pariuri sportive online și gambling, cunoscută pentru inovație în acest domeniu. MrBit investește în totalitate în siguranța jucătorilor săi și plasează politicile de Joc Responsabil în prim-planul asistenței oferite clienților. În lumina parteneriatului cu MrBit, dorim să subliniem importanța jocului responsabil.