shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Un nou succes: 2-0 cu Metalul Buzău

jucatori-rosu

SC Oțelul Galați a obținut cel de-al treilea succes al iernii, după ce a învins, scor 2-0 (1-0), formația AFC Metalul Buzău, ocupanta locului 5 din seria 2 a Ligii 3, într-o partidă amicală ce s-a disputat în localitatea gălățeană Schela. Golurile oțelarilor au fost marcate de Ruben Silvestre și Bogdan Danciu, noul jucător roș-alb-albastru.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Udeanu – Al. David, R. Moglan, B. Matei, Manău – Crihană, Necșulescu – Al. Vasile, Bîrlădeanu, Stoian – Silvestre.

În minutul 42, George Bîrlădeanu a fost eliminat pentru proteste, după pauză locul acestuia în teren fiind luat de Bogdan Danciu. În repriza secundă au mai evoluat: Vlasie, Oprea, Gâță, Sevastian, Chiriac, Bahnașu și Cârjan.

Iată rezultatele înregistrate până acum de SC Oțelul Galați în perioada meciurilor de pregătire:

  • SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila 0-1
  • Academica Clinceni – SC Oțelul Galați 1-0
  • SC Oțelul Galați – CSM Rm. Sărat 6-0
  • Viitorul Ianca – SC Oțelul Galați 1-9
  • SC Oțelul Galați – Metalul Buzău 2-0

Următorul joc de pregătire este programat sâmbătă, 24 februarie, în compania formației ACS Sportul Chiscani, ocupanta locului 13 în seria 2 a Ligii 3, ora și locul de disputare al meciului urmând a fi stabilite în cursul zilelor următoare în funcție de starea vremii.

Startul oficial al returului este programat a avea loc pe data de 3 martie, pe terenul formației Metalosport Galați, în eventualitatea în care această formație nu se va retrage din campionat din cauza problemelor financiare.