shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Un nou transfer: Bun venit, Alberto Țica!

alberto-tica-2

SC Oțelul Galați anunță cel de-al doilea transfer al acestei ierni, prin împrumutul fundașului lateral Alberto Robert Țica, căpitanul echipei U19 a celor de la FC Universitatea Cluj-Napoca. În vârstă de 19 ani, Țica poate evolua atât pe ambele laturi alte terenului, atât pe postul de fundaș dreapta, cât și pe cel de apărător stânga.

Alberto Robert Țica este născut pe 14 noiembrie 2002 și este format de Centrul de Copii și Juniori de la U Cluj și s-a făcut remarcat prin calitățile sale, ajungând să poarte banderola echipei U19 și să prindă un contract la seniori cu formația clujeană ce activează acum în liga secundă, acolo unde tinde să ajungă și clubul nostru. Cu o înălțime de 177 cm, Țica dispune de tehnică în regim de viteză, agilitate și precizie în execuții, calități ce îl recomandă pentru postul de fundaș lateral. De asemenea, are avantajul de a putea fi folosit ca și junior eligibil pentru meciurile din Liga 3.

Alberto Țica a purtat banderola de căpitan a echipei U19 în prima parte a sezonului. Fundașul s-a evidențiat prin disponibiltatea la efort și prin calitățile de lider”, este caracterizarea făcut de Sepcile Roșii pe site-ul oficial fcucluj.ro.

Bun venit și mult succes, Alberto Robert Țica!