shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Unirea Braniștea – SC Oțelul Galați, mâine, ora 12:00

bucurie-gol-otelul-jucatori

SC Oțelul Galați va disputa sâmbătă, 15 aprilie, o nouă partidă în campionatul Ligii a IV-a, de această dată în deplasare, pe terenul formației Unirea Braniștea. Partida din cadrul etapei cu numărul 19 se va disputa pe Stadionul Comunal din Braniștea, cu începere de la ora 12:00, iar în deschidere vor evolua formațiile de juniori ale celor două cluburi.

Oțelul ocupă în continuare prima poziție a clasamentului, având maximum de puncte – 54, golaveraj 135-10, în timp ce gazdele de mâine se află pe locul 7, cu 29 de puncte acumulate, golaveraj 32-31.

Mergem la Braniștea cu gândul de câștiga, sperăm să continuăm seria meciurile bune și implicit cea a victoriilor. Sperăm să ne adaptăm condițiilor de joc cauzate de starea precară a suprafeței de joc, dar suntem pregătiți să evoluăm pe orice teren. Lotul este în mare proporție valid, singurul indisponibil fiind Marius Postelnicu, accidentat. Ne dorim să le facem o bucurie de Paște tuturor suporterilor noștri, cu ei alături suntem mai puternici”, a declarat Stelian Bordieanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.

Partida va fi arbitrată de o brigadă gălățeană, ce îl va avea la centru pe Ionuț Constantinescu, ajutat la cele două tușe de Daniel Gîță și Adrian Trandafir, în timp ce observator va fi George Seferi.

Comuna Braniștea se află la doar 20 de kilometri distanță de orașul Galați, astfel încât suporterii care doresc să susțină echipa în această deplasare o pot face folosind ruta Galați – Tecuci, DN 25.