shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Update: Modificare de program, jucăm cu Aerostar Bacău

chiscani-otelul-1-4

Update: FC Brașov a comunicat clubului nostru faptul că vor efectua un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia, astfel încât se află în imposibilitatea de a mai evolua în partida de verificare programată la finalul acestei săptămâni în compania formației noastre. În acest sens, staff-ul sportiv al SC Oțelul Galați s-a reorientat rapid și a programat un meci de pregătire cu Aerostar Bacău, colegă de serie a oțelarilor în Liga 3.

Update: Staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați a perfectat un joc de pregătire și cu FC Brașov, echipă ce activează în liga secundă. Partida va avea loc la Brașov, sâmbătă, 12 februarie, ora și arena pe care se va disputa meciul urmând a fi stabilite în cursul săptămânii următoare.

După revenirea din cantonamentul de la Vatra Dornei, oțelarii continuă antrenamentele pentru partea secundă a Ligii 3, iar staff-ul tehnic al SC Oțelul Galați a planificat perioada de pregătire pe care roș-alb-albaștrii o vor avea în continuare înainte de restartul stagiunii, una care va cuprinde și meciuri de verificare.

Elevii antrenați de Dorinel Munteanu vor începe jocurile de pregătire la finalul acestei săptămâni în companiei formației Covurluiul Tg. Bujor (L4), apoi vor continua seria meciurilor amicale cu Astra Giurgiu (L2), Concordia Chiajna (L2), Gloria Buzău (L2), Hușana Huși (L3) și Sporting Juniorul Vaslui (L3).

Iată programul pe care îl va avea lotul Oțelului în perioada meciurilor de pregătire:

  • Sâmbătă, 5 februarie – SC Oțelul Galați vs Covurluiul Tg. Bujor (L4) 6-0
  • Miercuri, 9 februarie – SC Oțelul Galați vs Astra Giurgiu (L2)
  • Sâmbătă, 12 februarie – Aerostar Bacău (L3) vs SC Oțelul Galați
  • Miercuri, 16 februarie – Concordia Chiajna (L2) vs SC Oțelul Galați
  • Sâmbătă, 19 februarie – Gloria Buzău (L2) vs SC Oțelul Galați
  • Sâmbătă, 26 februarie – SC Oțelul Galați vs Hușana Huși (L3)
  • Vineri, 4 martie – SC Oțelul Galați vs Sporting Juniorul Vaslui (L3)

Primul joc oficial al roș-alb-albaștrilor în 2022 se va disputa pe 12 martie, pe terenul formației CS Făurei, în etapa 16 a Ligii 3, seria 2.