shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

UPDATE: Partida de pregătire cu Precizia Săcele, anulată

antohi-otelul-brasov

UPDATE: Meciul amical Precizia Săcele – SC Oțelul Galați a fost anulat din cauza precipitațiilor masive înregistrate în zona în care se află delegația oțelară în cantonament, iar terenurile de joc pot pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor. Pentru a nu risca accidentări, această partidă nu se va mai disputa, antrenamentele roș-alb-albaștrilor urmând a se axa pe pregătirea fizică.

SC Oțelul Galați va mai disputa o partidă de verificare în stagiul de pregătire de la Tărlungeni, în compania formației Precizia Săcele. Jocul amical se va disputa miercuri, 25 iulie, cu începere de la ora 18:00, pe stadionul Electro-Precizia din Săcele.

Formația brașoveană evoluează în Liga a 4-a , iar în sezonul precedent a ocupat locul 3 al clasamentului, având al doilea atac (150 goluri) după câștigătoarea AS SR Brașov. De asemenea, Precizia Săcele este și învingătoarea fazei județene a Cupei României.

Iată programul complet al oțelarilor:

1

Sâmbătă, 21 iulie 2018 – AS SR Brașov (Liga 3) vs SC Oțelul Galați 0-1

2

Miercuri, 25 iulie 2018 – Precizia Săcele (Liga 4) vs SC Oțelul Galați

3

Sâmbătă, 04 august 2018 – SC Oțelul Galați vs AFC Metalul Buzău (Liga 3)

4

Miercuri, 08 august 2018 – SC Oțelul Galați vs Sportul Chiscani (Liga 3)

5

Sâmbătă, 11 august 2018 – CSM Râmnicu Sărat (Liga 3) vs SC Oțelul Galați

6

Miercuri, 15 august 2018 – Faza a II-a a Cupei României

Odată cu perfectarea amicalului cu Precizia Săcele, antrenorul Stelian Bordieanu a decis prelungirea cantonamentului de la Tărlungeni cu încă 2 zile, astfel încât oțelarii vor încheia stagiul de pregătire vineri, 27 iulie.