shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

UPDATE: Reunirea centralizată a lotului, amânată

otelul-csu3

UPDATE: Reunirea centralizată a lotului ce ar fi trebuit să aibă loc miercuri, 1 iulie, a fost amânată având în vedere că măsurile restrictive cauzate de pandemia de COVID-19 nu au fost relaxate, așa cum se preconiza inițial. În acest condiții, staff-ul tehnic și administrativ vor reanaliza strategia de pregătire pentru noul sezon, iar lotul se va reuni la o dată care va fi anunțată ulterior.

Stirea inițială: Jucătorii și staff-ul tehnic SC Oțelul Galați se află momentan într-o vacanță prelungită cauzată de pandemia COVID-19 și înghețarea campionatului, însă continuă pregătirea invidividuală trasată de staff-ul tehnic până la revenirea pe gazon.

Dacă măsurile restrictive se vor relaxa, oțelarii vor încheia această perioadă și la începutul lunii următoare au în plan reluarea pregătirilor pentru ediția de campionat 2020/2021 a Ligii 3. Antrenorul principal Alexandru Ciobanu intenționează ca primul antrenament să aibă loc miercuri, 1 iulie, la stadionul Oțelul.

Până pe 19 iunie, cluburile au termen de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, urmând ca noua stagiune de campionat să înceapă, cel mai probabil, la finalul lunii august.

Abia așteptăm să încheiem această perioadă lungă de vacanță și să revenim pe teren. Aceasta perioadă de tranziție din punct de vedere sportiv o trecem după un program individual de pregătire, urmând ca pe data de 1 iulie să începem pregătirea colectivă în perspectiva editiei de campionat 2020/2021, una care se anunță extrem de competitivă și pentru care va trebui să ne pregătim foarte bine. Am speranța că măsurile se vor mai relaxa, astfel ca în meciurile de acasă sa fim sustinuți și de suporterii oțelari” a declarat Alexandru Ciobanu, antrenorul principal al SC Oțelul Galați.