shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vă mulțumim, dragi oțelari!

steaguri

În urma ședinței publice de luni a membrilor oficiali, SC Oțelul Galați a anunțat comunitatea de socios că în momentul respectiv era necesară plata sumei de 4500 de lei pentru achitarea facturilor curente de la Apă Canal, în caz contrar furnizarea apei urmând a fi sistată. Membrii cotizanți s-au mobilizat în mod exemplar, iar în decursul a două zile s-a reușit strângerea sumei totale prin contribuțiile aduse de suporteri.

Cei care au ajutat clubul în acest demers au fost Cătălin Gabriel Popa, Cornel Romeo Moisescu, George Cojocaru, Marian Silviu Harabagiu, Istrate Claudiu, Constantin Vasile, Mihai Alexandru Lungeanu, Ilas Cosmin, Octav Mihalcea, Daniel Tudorica, Florin Focșa și Laura Maria Focșa au donat 2700 de lei în contul asociației, iar Neculai Dragoș Mihnea, Roșcan Cosmin Ștefan, Roșcan Dănuț, Gherghi Dănuț, Olaru Ionel Aurel, Psaropol Romeo Nicolae și Grădinaru Daniel au venit personal și au contribuit cu 650 de lei la magazinul oficial, în timp ce 355 de lei au fost donați de fani la jocul amical cu Dacia Unirea Brăila. Diferența până la 4500 de lei a fost completată de către club.

Le mulțumim tuturor pentru suport și îi așteptăm și pe alți suporteri sau oameni de bine alături de noi, în condițiile în care activitatea clubului necesită în continuare angajamente din punct de vedere material. #ImpreunaPentruOtelul