shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Va veni și vremea Oțelului

Echipa-fanion a Galațiului, SC Oțelul, este pe un mare plus emoțional cu asemenea suporteri în tribună. E drept, la finalul partidei cu Universitatea Cluj, doar 1-1 (0-0), ne declarăm nemulțumiți de scor, dar avem convingerea că fenomenul de la Dunărea de Jos nu se poate resemna, că vor veni și victoriile, că ne vom bucura cu adevărat după alte meciuri din acest sezon al SuperLigii.

Nu vom putea ști niciodată dacă golul marcat de Vasile Jardan pe finalul primei reprize a jocului cu U Cluj, din runda a V-a a campionatului, a fost anulat just de arbitru. Avem un singur argument împotriva deciziei luate după consultarea VAR-ului: formația vizitatoare n-a protestat nici măcar o secundă în mijlocul vacarmului din Țiglina III. Măcar o mână pe sus spre central sau tușier… Nici vorbă, clujenii păreau resemnați.

Știm doar că nou-promovata antrenată de Dorinel Munteanu a jucat aproape perfect din punct de vedere tactic și că trupa ardeleană care marcase patru goluri pe terenul lui FCU Craiova, cu mulți jucători experimentați în componență, nu își crease preț de 89 de minute nicio ocazie uriașă de gol. Ca să ne înțelegem, situația de unu la unu a lui Chipciu cu Stoian, din minutul 39, a fost precedată de un ofsaid evident.

Mai știm și că momentele de fotbal autentic ca la deschiderea scorului, cu Tănasă infiltrat perfect în stânga, izbutind o centrare ca de manual pentru golgheterul Alexandru Pop, vor naște și altele și că băieții noștri le vor concretiza. Iar Tănasă, care cu 7 minute înainte de final, rata incredibil din 13 metri, va fi unul dintre marcatori. Munca, inima bătând în roșu-alb-albastru, disciplina tactică, emoția din tribunele gălățene nu pot rămâne fără rezultat. Fără ACEL rezultat pe care îl merităm. Va veni și vremea Oțelului, ne vom bucura împreună! Galați, încă o dată, jos pălăria în fața ta!

SC OȚELUL GALAȚI – UNIVERSITATEA CLUJ 1-1 (0-0)

Stadion: Oțelul. Spectatori: 10.000
Au marcat: Al. Pop 59 / Nistor 90 pen.
Cartonașe galbene: Lopez 47, Stoian 89 / Perianu 64, Miron 77

OȚELUL: Stoian – Zhelev, Yabre, Lovric, Panait – Cisotti, A. Lopez (54 Neagu), Jardan (63 Zivulic) – Al. Pop (70 Maciel), I. Dimitrov (70 Cîrjan), Bodișteanu (55 Tănasă)
Rezerve neutilizate: Dur-Bozoancă – Ghiocel, Adăscăliței, Nedelea
Antrenor principal: D. Munteanu

UNIVERSITATEA: Gorcea – R. Dimitrov, Miron, Mitrea, Vătăjelu – Perianu (66 Stoica), Bic – Popadiuc (66 Tescan), Nistor, Chipciu – Popa
Rezerve neutilizate: Iliev – Oancea, Pițian, Hofman, Calcan, Filip, Simion
Antrenor principal: A. Petrea

Arbitri: H. Mladinovici – D. Mitruți, I. Dumitru – A. Moroiță. VAR: S. Costreie. AVAR: V. Băban