shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vali Ștefan: „Vreau să văd atitudine, Oțelul este o stare de spirit”

vali-stafan-conferinta

Managerul general al SC Oțelul Galați, Valentin Ștefan, a prefațat duelul de sâmbătă pe care formația noastră îl va avea pe teren propriu, în compania formației SCM Gloria Buzău, în derby-ul seriei 1 a Ligii 3. Conducătorul oțelar consideră că atitudinea jucătorilor roș-alb-albaștri va fi cheia în obținerea unui succes important în economia campionatului, coroborată cu sprijinilor suporterilor pe care îi așteaptă în număr cât mai mare la stadion.

Cine va câștiga va fi pe primul loc, dar campionatul este lung. Am încredere maximă în jucători, noi ca și conducere am făcut tot ce a depins de noi să asigurăm cele mai bune condiții echipei pentru a face performanță. Ceea ce îmi doresc mereu de la echipă este atitudinea, dacă o vom avea alături de determinare și spirit de sacrificiu cred ca nu putem rata victoria. Cred că valoarea jucătorilor noștri este superioară tuturor echipelor din campionat, dar nu joacă numele, importantă e dorința de victorie la ora jocului. Toată lumea trebuie să înțeleagă că Oțelul nu este doar o echipă de fotbal, ci o stare de spirit. Stadionul Oțelul reprezintă templul fotbalului gălățean unde pe parcusul vremii a curs sânge, s-a făcut performanță, s-au vărsat lacrimi și este de datoria noastră să respectăm trecutul și să ducem din nou Oțelul cât mai sus. Avem nevoie de suporteri, noi toți cei din club facem tot ce e posibil ca să îi mulțumim pe fani și cred că prin rezultate îi putem aducem în număr cât mai mare alături de noi”, a declarat Valentin Ștefan, manager general al SC Oțelul Galați.

Partida SC Oțelul Galați – SCM Gloria Buzău, se va disputa sâmbătă, 15 septembrie, cu începere de la ora 19:00, pe stadionul Oțelul, în etapa a 4-a a Ligii 3. Cumpără-ți bilet și susține echipa pe stadion: DETALII AICI