shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vânt din pupa pentru Centrul de Copii şi Juniori al Oţelului

Selectie juniori Otelul
Unul din cele mai importante obiective ale Suporter Club Oţelul Galaţi este acela de a forma un Centru de Copii şi Juniori profesionist, pe modelul echipelor de succes din afara ţării. Pentru acest obiectiv Sorin Haraga şi domnii profesori care s-au alăturat proiectului suporterilor muncesc neîncetat, astfel încât avem convingerea că toţi copiii din CCJ al SC Oţelul Galaţi vor primi o şansă să devină viitoarele vedete care să ridice din nou deasupra capului trofee pentru Galaţi şi clubul roşu-alb-albastru. Toţi aceşti copii vor avea continuitate în pregătire, scopul final al formării lor ca jucători fiind acela de a evolua la echipa de seniori a Oţelului.
SC Oţelul Galaţi a făcut paşii necesari pentru ca aceşti copii să îşi poată desfăşura activitatea în mod normal şi să nu se gândească decât la obiectivele impuse de antrenori.
Astfel, Suporter Club Oţelul Galaţi s-a afiliat la Federaţia Romană de Fotbal, o primă etapă fără de care echipele noastre de juniori nu ar fi putut participa la competiţiile organizate de forul fotbalistic.
Echipele de juniori A şi B au fost înscrise în competiţiile organizate de FRF, urmând ca pe 16 August acest demers să fie oficializat în cadrul Comitetului Executiv al FRF.
Dorim o colaborare bună cu părinţii acestor copii, ei urmând să aibă un reprezentant în viitorul Consiliu Director unde va avea drept de vot. Suntem conştienţi că de foarte mult timp, părinţii au pus umărul la susţinerea Centrului de Copii şi Juniori, atât morală cât mai ales financiară, aşa că toate deciziile importante ce privesc pregătirea copiilor şi viitorul acestora vor fi luate doar cu acceptul acestora. Toate acţiunile şi deciziile privitoare la Centrul de Copii şi Juniori al Oţelului au ca scop dezvoltarea copiilor pe toate planurile, atât sportiv cât şi uman, pentru că ne dorim să transformăm aceşti tineri în adevărate exemple pentru generaţiile ce vor urma. Aceste decizii se vor lua în spiritul transparenţei totale pe care ne-am asumat-o încă de la începutul proiectului.
Reamintim scopul şi filosofia care stau la baza activităţii CCJ al SC Oţelul Galaţi, aşa cum au fost ele formulate de Sorin Haraga, fosta glorie oţelară care acum se ocupă activ de organizarea acestui centru.
Scopul: Descoperirea de talente şi pregătirea lor pentru sportul de înaltă performanţă, precum şi formarea unor oameni de caracter cu un impact pozitiv în toate domeniile societăţii.
Filosofia: În filosofia noastră de pregătire urmărim o instruire centrată pe copil,pe asimilarea din partea acestuia, a cât mai multor abilităţi şi deprinderi, pe formarea unei experienţe fotbalistice esenţiale în dezvoltarea şi exprimarea lui ulterioară. Având acest concept, centrat pe copil, întregul proces de antrenament va fi concentrat pe dezvoltarea şi crearea unui mediu în care copiii să poată să se distreze, să se simtă în siguranţă, să dezvolte relaţii de colaborare în teren şi prietenie în afara lui,să crească şi să se dezvolte armonios, să se educe având reper valori morale ca: munca, respectul, modestia, pasiunea, fair-play-ul.