shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Vasilije Djurić, bun venit!

Mijlocașul central sârb Vasilije Djurić a devenit roș-alb-albastru după ce și-a încheiat conturile cu FK Radnicki 1923 Kragujevac. El a ajuns în primul cantonament de vară al Oțelului.

Vasilije Djurić, 1.78 metri, 25 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central cu rol ofensiv, însă poate activa și ca mijlocaș de bandă stângă. El și-a încheiat zilele trecute contractul cu FK Radnicki 1923 Kragujevac din prima ligă a Serbiei și a semnat până pe 30 iunie 2025 cu SC Oțelul Galați, cu posibilitatea prelungirii înțelegerii pe încă un sezon. Vasilije se află în cantonamentul de la Vatra Dornei al oțelarilor pentru pregătirea stagiunii 2024-2025.

Fost junior al cluburilor Steaua Roșie Belgrad și OFK Belgrad, Djurić a activat ca senior la OFK Belgrad, Sindjelić Belgrad, TSC Backa Topola, FK Indjija, Metalac Gornji Milanovac, toate din Republica Serbia, iar în urmă cu un an și jumătate a devenit piesă de bază la FK Radnicki 1923 Kragujevac, grupare pentru care a îmbrăcat de 50 de ori tricoul oficial, având următoarele cifre: 7 goluri și 5 assist-uri.

Noul nostru mijlocaș are și 2 meciuri în preliminariile Europa League, sezonul 2020-2021, atunci când fosta sa echipă TSC Backa Topola întâlnea pe FCSB într-un meci de pomină decis la loviturile de departajare. Formația bucureșteană termina la egalitate pe terenul sârbilor, scor 6-6, iar la penaltiuri se impunea cu scorul de 5-4, fiind stabilit un nou record al cupelor europene. Djurić, introdus în extra-time, înscria în poarta FCSB-ului din postura celui de-al cincilea executant.

Vasilije Djurić: Sunt încântat de noua mea echipă și de noii mei colegi. Mă bucur că am ajuns la Oțelul, vreau să fim o echipă tare în campionatul următor, vreau să facem performanță împreună. Îi rog pe suporteri să fie alături de noi. Îi asigur că vom da totul pentru culorile clubului.

Welcome to Oțelul, Vasilije!