shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie importantă: 2-1 la KSE Tg. Secuiesc

otelul-grup-jucatori

SC Oțelul Galați a reușit să obțină un succes important, scor 2-1 (0-1), pe terenul formației KSE Tg. Secuiesc, într-o partidă ce a contat pentru etapa a 23-a a Ligii 3, seria 1.

În ciuda unui joc dominat în mare măsură de echipa noastră, gazdele au intrat la pauză cu avantaj pe tabela de marcaj după  ce au profitat de o desincronizare în sistemul nostru defensiv (min. 43), însă,  după revenirea de la cabine, oțelarii au întors scorul și au obținut victoria prin golurile marcate de Radu Necșulescu (min. 62) și George Cîrjan (min. 70).

Antrenorul Alexandru Ciobanu a început jocul în următoarea formulă: Udeanu – Al. David, Gâță, R. Moglan (cpt), Sevastian – Crihană, Chiriac – Bîrlădeanu, Necșulescu, Sălăgeanu – Cîrjan. Pe parcusul jocului au mai intrat: Bahnașu, M. Vlad și Al. Vasile.

După această etapă în care si FK Miercurea Ciuc a reușit să câștige pe teren propriu în fața celor de la Aerostar Bacău, scor 3-0, roș-alb-albaștrii s-au apropiat la 3 puncte de liderul clasamentului: Arostar Bacău – 52 pct, SC Oțelul Galați – 49 pct, FK Miercurea Ciuc – 49 pct.

Următorul joc al echipei nostre se va disputa acasă, împotriva formației CSM Roman, în etapa cu numărul 24 a Ligii 3. Partida va avea loc marți, 24 aprilie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.