shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie importantă pentru oțelari: 3-1 la CSM Bacău

echipa-gol2

SC Oțelul Galați a reușit să câștige, scor 3-1 (1-1), partida susținută pe terenul formației CSM Bacău, în etapa 15 a Ligii 3, seria 2. Gazdele au deschis scorul destul de repede prin Strat, cu un șut puternic din afara careului (min. 15), dar oțelarii au echilibrat tabela până în pauză prin golul reușit de Cîrjan, în urma unui corner (min. 41). Roș-alb-albaștrii au intrat și mai bine în joc la revenirea de la cabine și au preluat inițiativa prin Petrache, acesta marcând frumos cu un șut la colțul lung (min. 71), scorul final fiind stabilit de Gavrilă, acesta transformând un penalty obținut de Nica (min. 90+3).

gavrila1

Antrenorul secund Sorin Haraga, cel care a condus echipa la acest joc în lipsa lui Petre Grigoraș, a trimis în teren următoarea formulă: Ursu – Stoian, Sîrghi, Cucu, Ghiocel (cpt) – Neagu, Dobre – Petrache, Păun, Nica – Cîrjan. În repriza secundă au mai evoluat: Marquinhos, Farcaș, Sevastian, Gavrilă și Răducan.

golechipa1

În runda următoare, cea cu numărul 16, liderul la zi al campionului, SC Oțelul Galați, va primi vizita formației Dacia Unirea Brăila, ocupanta locului secund. Partida va avea loc sâmbătă, 17 aprilie, cu începere de la ora 17:00, pe stadionul Oțelul.