shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

VICTORIE ÎMPOTRIVA VICTORIEI

17155325_1468426033182244_661717839799189778_nVictoria Independenţa – SC Oţelul Galaţi 0-3(0-2)

Oţelul continuă marşul triumfal în liga a IV-a după ce a câştigat şi pe terenul echipei de pe locul 3, Victoria Independenţa. Oţelarii s-au impus după un meci aprig disputat, în care vântul puternic, frigul pătrunzător şi terenul denivelat i-au deranjat vizibil pe toţi cei direct implicaţi.

Roş-alb-albaştrii trimişi în teren au avut de furcă şi cu adversarii, care nu s-au dat bătuţi uşor şi au reuşit să pună unele probleme. După o primă jumătate de repriză în care oaspeţii au reuşit să se apropie destul de rar de poarta adversă, iar atunci când au reuşit fie au fost blocaţi de goalkeeperul advers fie au greşit ţinta, scorul a fost deschis la aproape jumătate de oră de la fluierul de start. Robert Ciurea a insistat la o minge în colţul terenului, gazdele au reuşit să respingă doar până la Ionuţ Codreanu, iar acesta a marcat cu un şut plasat de la 15 metri, din colţul careului mare(26’).

Chiar înainte de pauză, în minutul 43, după alte câteva ocazii, Oţelul a majorat diferenţa, în urma unui atac prelungit. Bahnaşu a centrat din partea dreaptă în careu, Eugen Ţâmpău a preluat, a aşezat mingea la 14-15 metri lateral dreapta, de unde Năpârlică a şutat puternic din prima, în colţul lung, aproape de vinclul porţii.

Scorul putea fi şi mai mare la pauză, însă oţelarii au ratat alte 2-3 situaţii foarte bune scorul fiind cel stabilit în minutul 44.

Partea secundă a abundat în ocazii la ambele porţi, însă s-a dovedit a fi mai săracă în goluri. Dacă la poarta Victoriei elevii lui Stelian Bordieanu au ratat inclusiv cu poarta goală, la celălalt capăt Tofan a fost nevoit să intervină spectaculos în câteva rânduri.

În minutul 73, Bahnaşu a pornit într-un atac solitar, a făcut un un-doi cu sărbatoritul zilei, Daniel Pavel, şi a marcat de la 7 metri cu un şut sub transversală, punând capăt oricăror emoţii.

Deşi au mai existat ocazii de a marca la ambele porţi, inclusiv o minge respinsă greu de Tofan, cu preţul unei accidentări, la ultima fază a partidei, scorul final a rămas cel stabilit în minutul 74.

Oţelarii rămân cu cele 3 puncte şi continuă drumul spre baraj urmând a primi vizita celor de la Siretul Piscu în etapa viitoare. Cei 70 de suporteri care au înfruntat frigul pentru a-şi urma favoriţii au rămas cu amintirea unei deplasări frumoase, în care n-au fost primiţi cu pâine şi sare ci cu… o bideaşcă de vin.

SC Oţelul: Tofan – R.Codreanu, Scutaru (Păduraru 78’), Ilie, Ciurea – Dajbog, Napârlică (Manău 74’), I.Codreanu, Ţâmpău (Perju 68’), Bahnaşu – Frunză (Pavel 60’)