shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie în derby: Oțelul – Aerostar 1-0

echipa-hora

SC Oțelul Galați a reușit un succes important, scor 1-0 (0-0), pe teren propriu, în compania formației Aerostar Bacău, în derby-ul seriei 1 a Ligii 3. Singurul gol al partidei ce a contat pentru etapa a 14-a a fost marcat de Alexandru Vasile, în minutul 65, cu o execuție spectaculoasă, acesta trimițând balonul în plasă de pe flancul drept direct în vinclul porții adverse, la colțul lung. În minutul 19, goalkeeper-ul nostru, Andrei Udeanu, aparat o lovitură de pedeapsă executată de Cătălin Vraciu.

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea formulă: Udeanu – Vasile, Gâță, Ilie, Sevastian – Sălăgeanu, Chiriac – Bârlădeanu (cpt), Silvestre, Bahnașu – Cârjan. Au mai evoluat: Chebac, Stoian, Muscă și Manău.

În urma acestui rezultat, SC Oțelul Galați a acumulat 28 de puncte (8 victorii, 4 egaluri, 1 înfrângere, golaveraj 29-9), fiind la egalitate cu de la Aerostar Bacău, tot 28 de puncte acumulate (8 victorii, 4 egaluri, 1 înfrângere, golaveraj 32-9).

Următorul joc pentru SC Oțelul Galați, în același timp și ultimul oficial din acest an, se va disputa pe terenul formației AFC Hărman, sâmbătă, 2 decembrie, cu începere de la ora 14:00, pe Hărman Arena din localitatea brașoveană.