shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie în ultimul meci de play-off: Metalul Buzău – Oțelul 2-3

buzau-otelul-gri

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 1-0 (1-0), partida susținută pe terenul formației Metalul Buzău, în ultima etapă a play-off-ului seriei 2 din Liga 3.

Oțelarii au deschis scorul prin Mihai Adăscăliței (min. 32), acesta reușind să marcheze dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, cu largul concurs al portarului advers, în timp ce Ștefan Farcaș (min. 45+1) a dublat avantajul în urma unui corner. După pauză, gazdele au redus din diferență (min. 60), după ce au transformat o lovitură de pedeapsă dictată ușor de arbitru și au reușit chiar să egaleze (min. 75) pe fondul modificărilor efectuate în formația noastră. Oțelarii au strâns rândurile și au revenit în joc printr-o acțiune frumoasă purtată de Țica pe flancul stâng, urmată de o centrare excelentă în careu, de unde Denis Bordun, aflat la debutul în tricoul oțelar, a marcat cu o lovitură de cap bine plasată (min. 79).

Managerul tehnic Dorinel Munteanu a convocat și promovat pentru acest joc și o serie de jucători de la grupele de juniori ale clubului nostru: Darius Paharnicu (2005), Cătălin Chiriac (2005), Robert Olteanu (2006), Robert Șoptică (2005), Denis Bordun (2005) și Iustin Enache (2005).

Formula trimisă în teren pentru acest joc a fost: Dur-Bozoancă – Oniciu, Farcaș, Hagiu, Țica – Adăscăliței, Nistor, M. Cireș – Savu, Green, Cricimar. Au mai evoluat: Enache, Râpan, Bordun, Chiriac și Șoptică.

Pentru roș-alb-albaștri aceasta a reprezentat ultima partidă din play-off, urmând ca miercuri, 25 mai, să evolueze în manșa tur a semifinalei barajului de promovare în Liga 2, pe terenul formației Foresta Suceava, ocupanta locului secund în seria 1.