shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie la debut: CSM Pașcani – Oțelul 1-2

matei-gradinaru-negru

SC Oțelul Galați a debutat cu un succes în noul sezon, reușind să câștige, scor 2-1 (2-0), pe terenul formației CSM Pașcani, în etapa 1 a Ligii 3, seria 1.

Golurile oțelarilor au fost înscrise de Andrei Pleșa, mijlocașul central având o pătrundere în careu finalizată cu un șut la colțul lung (min. 27) și Marius Matei, vârful nostru marcând cu o lovitură de cap din urma unui corner (min. 41), în timp ce gazdele au redus din handicap după ce Denis Iftimie a trimis mingea în plasă după un penalty apărat anterior de goalkeeper-ul Eduard Preda (min. 48).

echipa-start-pascani-otelul

Antrenorul Alexandru Ciobanu a trimis în teren următoarea formulă: Preda – Stoian, Ghiocel (cpt), Puțanu, Manău – Zărnescu, Crihană, Pleșa, Munteanu – Grădinaru, Matei. În repriza secundă au mai evoluat: Dima, Bordieanu, Pop și Avram.

Acest joc a reprezentat debutul oficial la seniori pentru jucătorii Bogdan Zărnescu (17 ani), Mădălin Grădinaru (16 ani) și Filip Dima (18 ani), juniori promovați din Centrul de Copii și Juniori al clubului.

otelul-negru-pascani

Următorul meci al formației noastre este programat miercuri, 28 august, pe terenul celor de la CSM Focșani, în Cupa României, faza a III-a. Jocul va avea loc cu începere de la ora 17:30, pe stadionul Milcovul din Focșani.

Sâmbătă, 31 august, SC Oțelul Galați va disputa primul joc oficial pe teren propriu din acest sezon, în compania concitadinei CSU Dunărea de Jos, în etapa 2 a Ligii 3. Meciul de pe stadionul Oțelul va începe la ora 19:00, urmând ca a doua parte a partidei să se dispute în nocturnă.