shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie și calificare matematică la barajele de promovare

gol2a

SC Oțelul Galați a câștigat, scor 1-0 (0-0), partida susținută pe teren propriu în compania formației Sporting Liești, în etapa 17 a Ligii 3, seria 2. Singurul gol al partidei a fost marcat de Georgian Păun în minutul 78, acesta reluând cu capul din interiorul careului mic, după un șut respins de portarul advers. În urma acestui rezultat, oțelarii și-au asigurat și matematic prezența la barajul de promovare în liga secundă.

paun1

Tehnicianul Petre Grigoraș a început jocul în următoarea formulă: Ursu – Farcaș, Sîrghi, Ghiocel (cpt), Sevastian – Neagu, Cucu – Petrache, Gavrilă, Nica – Păun. În repriza secundă au mai evoluat Dobre, Stoian, Popescu, Crihană și Alecu, în timp ce Răducan și Cîrjan nu au putut fi folosiți, aceștia fiind suspendați, iar Marquinhos accidentat.

gol3a

În runda următoarea, ultima a sezonului regulat, Oțelul se va deplasa pe terenul formației ACS Sportul Chiscani. Partida se va disputa vineri, 30 aprilie, cu începere de la ora 15:00, pe stadionul Sportul din localitatea brăileană.