shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0.00lei
View Cart Check Out

Victorie şi în deplasare pentru SC Oţelul Galaţi

siretul-piscu-otelul-galati-0-4
A doua etapă a acestui sezon de Liga a IV-a i-a adus ca adversari echipei Suporter Club Oţelul Galaţi pe cei de la Siretul Piscu. Partida a avut loc în deplasare pe stadionul Siretul din Piscu. Scorul final al acestei întâlniri a fost 4-0 pentru SC Oţelul Galaţi, golurile fiind marcate de Buteseacă, Ţâmpău, Gheorghe şi Codreanu.
Primul 11 trimis în teren de Stelian Bordieanu a fost următorul: Bordieanu – Neagu, Scutaru, Radu, Ciurea(cpt) – Ionuț Codreanu, Postelnicu, Năpîrlică,Țâmpău – Buteseacă.
Pe parcursul partidei au mai intrat Baștină în locul lui Buteseacă, Păduraru în locul lui Neagu, Huhulea în locul lui Napîrlică şi Pavel în locul lui Tâmpău.
Ca de obicei şi la această partidă a fost prezentă cutia pentru donaţii, în care atât suporterii veniţi de la Galaţi cât şi cei din Piscu au putut să ajute financiar clubul. Suma strânsă în această deplasare este de 427.5 lei, bani ce vor fi folosiţi pentru nevoile urgente ale clubului.
Mulţumim tuturor suporterilor care au ţinut să fie prezenţi la partida echipei SC Oţelul Galaţi de la Piscu. Sprijinul lor este foarte important, jucătorii evoluând cu mult mai multă ambiţie atunci când îi ştiu alături.
În urma acestei partide, SC Otelul Galaţi se menţine lider în fruntea clasamentului Ligii a IV-a Galaţi, cu 6 puncte, 10 goluri marcate şi unul primit.